نوشته شده توسط : سجاد

فهرست مطالب

عنوان صفحه

۱-   شرح پروژه                                                                          ۳

۲-   نرم افزارهای مورد استفاده                                                      ۷

۳-   طراحی فرم ها                                                                                ۸

۴-      ۱۰

-        بازیابی                                                                         ۱۰

-        اعطای اشتراک                                                                ۱۱

-        گزارش گیری                                                                ۱۱

-        وضعیت مالی                                                                ۱۱

-        ورود به بانک                                                                ۱۲

۵- سخن آخر                                                                         ۱۵

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی اتوماسیون حمل و نقل , کارآفرینی حمل و نقل ,
:: بازدید از این مطلب : 309
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

فهرست مطالب

فصل اول: طرح تحقیق

مقدمه ———————————————————۲

تاریخچه شرکت ———————————————–۳

اهداف شرکت ————————————————-۵

کارکنان و متخصصان——————————————۷

فصل دوم: تجزیه و تحلیل

محصولات —————————————————-۱۰

نرم افزار پارس آموز ——————————————۱۳

نرم افزار پارس نما ——————————————–۱۵

نرم افزار گویا ————————————————-۱۷

نرم افزار پارسانا ———————————————-۱۹

برخی قابلیت های مهم نرم افزار ——————————-۲۰

فصل سوم: روش تحقیق

مشاوره و راهکار ——————————————–۲۳

مقدمه ——————————————————–۲۳

اتوماسیون اداری و صنعتی ———————————–۲۴

کنترل پروژه ————————————————-۲۶

فصل چهارم: سابقه تحقیق

اخذ گواهینامه های بین المللی ———————————۲۸

مزایای استفاده از گواهینامه  ———————————۲۹

شبکه های داخلی و خارجی ———————————-۳۱

ارتباطات پیشرفته ——————————————-۳۲

پشتیبانی —————————————————-۳۳

فرم همکاری و استخدام ————————————-۳۵

دعوت به همکاری از اشخاص حقوقی ———————–۳۷

پرسش و پاسخ ———————————————۳۸

اصطلاحات و مفاهیم ————————————–۴۴

نتیجه گیری ———————————————–۵۴

پیشنهادات و انتقادات ————————————–۵۵

محدودیت ها ———————————————-۵۶

منابع —————————————————–۵۷

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی شرکت تولیدی , کارآفرینی تولید نرم افزار , کارآفرینی تولید ,
:: بازدید از این مطلب : 343
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

فهرست مطالب

فصل اول: طرح تحقیق

مقدمه ———————————————————۲

تاریخچه شرکت ———————————————–۳

اهداف شرکت ————————————————-۵

کارکنان و متخصصان——————————————۷

 

فصل دوم: تجزیه و تحلیل

محصولات —————————————————-۱۰

نرم افزار پارس آموز ——————————————۱۳

نرم افزار پارس نما ——————————————–۱۵

نرم افزار گویا ————————————————-۱۷

نرم افزار پارسانا ———————————————-۱۹

برخی قابلیت های مهم نرم افزار ——————————-۲۰

 

فصل سوم: روش تحقیق

مشاوره و راهکار ——————————————–۲۳

مقدمه ——————————————————–۲۳

اتوماسیون اداری و صنعتی ———————————–۲۴

کنترل پروژه ————————————————-۲۶

 

فصل چهارم: سابقه تحقیق

اخذ گواهینامه های بین المللی ———————————۲۸

مزایای استفاده از گواهینامه  ———————————۲۹

شبکه های داخلی و خارجی ———————————-۳۱

ارتباطات پیشرفته ——————————————-۳۲

پشتیبانی —————————————————-۳۳

فرم همکاری و استخدام ————————————-۳۵

دعوت به همکاری از اشخاص حقوقی ———————–۳۷

پرسش و پاسخ ———————————————۳۸

اصطلاحات و مفاهیم ————————————–۴۴

نتیجه گیری ———————————————–۵۴

پیشنهادات و انتقادات ————————————–۵۵

محدودیت ها ———————————————-۵۶

منابع —————————————————–۵۷

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی شرکت تولیدی , کارآفرینی تولید نرم افزار , کارآفرینی تولید ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

پرورش قارچ

تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی

قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر می‌گردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمی‌گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می‌کردند و قارچ را گوشت خدا God’s flesh می‌نامیدند. نوشابه مستی‌آور سوما نیز چیزی جز عصاره آمانیتا موسکاریای سمی نبوده که از گروه قارچ های کلاهکدار است . اگر تاریخچه تولید قارچهای خوراکی به دقت مورد بررسی قرار گیرد , تاریخی چند هزار ساله را میتوان برای آن قائل شد. پرورش قارچهای خوراکی حدوداً به ۲۰ قرن پیش در ژاپن و چین بر می‌گردد. کاشت قارچ در گلخانه اولین بار در سوئد در سال ۱۷۵۴ میلادی ابداع شد.

کشور های مختلف جهان با توجه به فرهنگ غذایی در طی سالهای گذشته به نوعی از این محصول ارزشمند برخوردار بوده اند و در حال حاضر , اکثر قریب به اتفاق کشورهای دنیا آن را به عنوان یک محصول کشاورزی و باغی قلمداد و حتی به منظور توسعه هر چه بیشتر تولید و مصرف آن , برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای آن قائلند و سالانه هزینه های بسیاری را مصرف آن میسازند . در این میان کشورهای آمریکایی , اروپایی , اسیایی و آفریقایی هر کدام به نوعی نسبت به توسعه همه جانبه آن اقدام و گاهی در بعضی کشورها با توجه به فرهنگ غذایی , میزان قارچها بر دیگران پیشی گرفته و تولید آن گونه خاص , بیشتر است.کشورهایی مانند چین , از ۲ هزار سال پیش قارچها را نیز به موازات سایر محصولات کشاورزی پنداشته و در حال حاضر , سالانه چند میلیون تن تولید انواع قارچها را در برنامه های خود دارند . البته در این میان از خواص داروئی و درمانی قارچهای داروئی نیز غافل نمانده و در صنعت داروسازی در کشور مذکور در حد قابل توجهی رونق یافته است به طوری که در مراجعه به پزشکان چینی , انواع داروها از جمله قرص , کپسول , آمپول و…. تجویز میگردد.

البته شایان ذکر است که قارچها به لحاظ بافت فیبری و سلولزی و نیز داشتن پلی ساکاریدهایی در دیواره سلولی شان به عنوان ضد سرطان محسوب میگردند . در این میان می توان به قارچهایی اختصاصا ضد سرطان اشاره کرد مانند قارچهای گاندرما ,آریکولاریاو شیتاکه .

صنایع تبدیلی قارچها نیز امروزه به عنوان یکی از صنعت های روز , مورد توجه خاص قرار گرفته است . صنایع کنسرو سازی , مربا , ترشی و پودر قارچ , از جمله فرآورده های قارچ است که در دنیا از مصرف بالایی نیز برخوردار است. از نکات قابل توجه و تامل دراین صنعت این است که با توجه به تولید بالای ضایعات کشاورزی در اکثر کشورها از جمله ایران, استفاده بهینه از این ضایعات را میتوان نام برد.

اصولا قارچها از ضایعات کشاورزی تولید میگردند.از جمله کاه و کلش گندم , برنج , سویا , آفتابگردان , ذرت , خاک اره, علفهای هرز , گراسها و….

بطوری که میتوان گفت در تولید قارچ از ضایعات کشاورزی و دور ریز که اصولا کشاورزان هزینه و زحماتی برای نابودی آنها باید متحمل شوند میتوان غذای پروتئینی و مقوی تولید کرد که خود این یکی از مزایای عمده این رشته تولیدی است . از سوی دیگر , میتوان به ارزش غذایی قارچها نیز اشاره کرد. این صنعت در کشور ما از حدود ۳۰ سال پیش در حوالی تهران آغاز و به صورت کم و بیش توسعه یافت ولیکن از دهه ۶۰ بدین سو , نوعی از قارچها به نام تکمه ای در کشور به صورتی صنعتی کامل آغاز و دهها واحد تولیدی در کشور پا گرفت . البته  در آغاز ارائه محصول به دلیل نو بودن محصول و فرهنگ غذایی خاص ایرانیان , با استقبال خوبی روبرو نشد , ولی با گذشت سه دهه , امروزه از فرهنگ مصرف بالایی برخوردار شده است به طوری که واحدهای تولیدی فعال با ظرفیت کامل , در حال تولید و گسترش آن هستند .

جنبه های اقتصادی قارچ خوراکی

درآمد حاصل از قارچ خوراکی تحت تأثیر عوامل مختلف تولید قرار دارد از جمله سیستم تولید انتخاب شده، نوع ساختمان و مصالح مورد استفاده، میزان پیچیدگی و گرانی ماشین آلات و دستگاههای هوادهی و میزان سرمایه اولیه.

در تولید نهایی قارچ خوراکی هدف نهایی این است که حداقل ۷۰ درصد قارچ درجه یک تولید نمایند.

میزان محصول حاصل از یک تن کمپوست به شرح زیر طبقه بندی می شود:

تولید نامطلوب : کمتر از kg 135 قارچ

تولید ضعیف : حدود kg 135 – ۱۶۰ قارچ

تولید نسبتاً مطلوب : kg 160 – ۱۸۰ قارچ

تولید خوب : kg 180- 190 قارچ

تولید عالی : بیش از kg 200 قارچ

چنانچه برداشت پس از رشد کامل قارچ (باز شدن کلاهک) صورت گیرد، حدود ۵۰ درصد افزایش محصول داریم ولی لازم به ذکر است که از نقطه نظر بازارپسندی بشدت کاهش می‌یابد.

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی پرورش قارچ , کارآفرینی قارچ , پرورش قارچ ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

عنوان طرح :   فرآوری و صادرات پسته

مجری طرح :

 محل اجرای طرح :  نطنز،  چهارراه فرهنگیان ،‌پشت هتل پارس- میدان گاندی – پلاک ۲۰

نطنز – انبار در جاده تهران – قائم آباد

دفتر تهران – خیابان شهیدی بهشتی – خ اندیشه – اندیشه ۷ – پلاک ۲۱

 

مقدمه :

بعلت وابستگی کشور به درآمد حاصل از فروش نفت سالهاست که دولت توجیه خاصی به صادرات غیر نفتی داشته و بطرق مختلف شرکت‌ها و اشخاص سرمایه گذار در این راه را تشویق و ترغیب می‌نماید و برای تسهیل این هدف و توسعه آن  مساعدت‌های لازم را مبذول می‌دارد.

 

سوابق تجربی و تخصصی مجری طرح: 

نامبرده مدتها است که توسط کارگزاران خود خرید و فروش پسته را در سطح استان انجام داده و سپس به کار توسعه پرداخته و در هر دو موفق گردیده است در حال حاضر با توجه به فعالیت خود در نطنز و نیز در تهران در معاملات داخل موفقیت قابل قبولی بدست آورده است.

 

هدف از اجرای طرح :

چون انجام و توسعه این کار مورد توجه و پشتیبانی دولت می‌باشد انجام صادرات و ارائه کالای مرغوب جهت خریداران در خارج به توسعه  کار کمک نموده و می‌توان از بهره وری خوبی برخوردار بود.

و هدف از اجرای این طرح همکاری کامل با دولت نیز میباشد.

فهرست مطالب

عنوان طرح……………………………………………………………………………………………… ۴

مجری طرح : ………………………………………………………………………………………….. ۴

محل اجرای طرح:……………………………………………………………………………………… ۴

مقدمه : ………………………………………………………………………………………………… ۴

جدول ۴ : آمار سطح زیرکشت پسته در استانهای مختلف ایران در سال ۱۳۸۱……………………… ۵

جدول ۵: آمار میزان تولید و عملکرد در استانهای  مختلف ایران از سال …………………………… ۱۳۸۱  ۶

نمودار ۷: توزیع میزان تولید پسته استانها نسبت به کل کشور در سال ۱۳۸۱………………………… ۷

نمودار ۸:  میزان صادرات  پسته نسبت به سایر محصولات کشاورزی صادراتی در سال ۱۳۸۰…….. ۷

سوابق تجربی و تخصصی مجری طرح: ………………………………………………………………. ۱۱

هدف از اجرای طرح : ………………………………………………………………………………… ۱۱

۱)  هزینه‌های سرمایه‌ای (دارائیهای ثابت)…………………………………………………………….. ۱۱

۱-۱)  زمین  موجود :………………………………………………………………………………….. ۱۱

۲-۱)  ساختمانها……………………………………………………………………………………….. ۱۱

۳-۱)  تاسیسات و دارایهای نامشهود…………………………………………………………………… ۱۳

ردیف…………………………………………………………………………………………………… ۱۳

آب در نطنز…………………………………………………………………………………………….. ۱۳

۴-۱)   وسایل و اثاثیه اداری……………………………………………………………………………. ۱۴

ردیف…………………………………………………………………………………………………… ۱۴

شرح…………………………………………………………………………………………………….. ۱۴

میز………………………………………………………………………………………………………. ۱۴

جمع…………………………………………………………………………………………………….. ۱۴

۲) هزینه ‌های جاری……………………………………………………………………………………. ۱۵

۱-۲)  مواد اولیه  نهاد‌ه‌های تولیدی و کالای لازم جهت تولید………………………………………… ۱۵

ردیف…………………………………………………………………………………………………… ۱۵

پسته فندقی  ۳۲-۳۰ طبیعی……………………………………………………………………………. ۱۵

۲-۲ )حقوق و دستمزد…………………………………………………………………………………. ۱۶

ردیف…………………………………………………………………………………………………… ۱۶

مدیر بازرگانی………………………………………………………………………………………….. ۱۶

۳-۲)   نگهداری و تعمیرات…………………………………………………………………………… ۱۷

ردیف…………………………………………………………………………………………………… ۱۷

ندارد……………………………………………………………………………………………………. ۱۷

۴-۲)   آب ،‌برق، تلفن و سوخت و هزینه‌های مالی……………………………………………………   ۱۷

ردیف…………………………………………………………………………………………………… ۱۷

آب  ۲ واحد……………………………………………………………………………………………. ۱۷

۵-۲)   سایر هزینه‌های متفرقه………………………………………………………………………….. ۱۸

ردیف…………………………………………………………………………………………………… ۱۸

اقساط اصل وام سرمایه در گردش…………………………………………………………………….. ۱۸

۶-۲) استهلاک دارایییهای ثابت………………………………………………………………………… ۱۹

۷-۲)  خلاصه وضعیت سرمایه…………………………………………………………………………. ۲۰

۳)  پیش بینی درآمدهای طرح…………………………………………………………………………. ۲۰

پسته فندقی  ۳۲-۳۰ طبیعی……………………………………………………………………………. ۲۰

پسته فندقی  ۳۰-۲۸ طبیعی……………………………………………………………………………. ۲۰

پسته کله قوچی  ۲۴-۲۲ طبیعی……………………………………………………………………….. ۲۰

۴) پیش بینی سود طرح………………………………………………………………………………… ۲۱

۵) دوره برگشت  تسهیلات……………………………………………………………………………. ۲۱

۶) نقطه سر به سر: ……………………………………………………………………………………. ۲۱

۷) نسبتهای فعالیت(کارایی):…………………………………………………………………………… ۲۱

۸)  نرخ بازده سرمایه: ………………………………………………………………………………… ۲۲

۹)نسبتهای سودآوری: …………………………………………………………………………………. ۲۲

۱۰) نسبتهای سرمایه‌گذاری: ………………………………………………………………………….. ۲۲

۱۱) توجیه اقتصادی طرح: ……………………………………………………………………………. ۲۲

مشخصات طرح………………………………………………………………………………………… ۲۳

محل اجرای طرح………………………………………………………………………………………. ۲۳

معرفی به بانک…………………………………………………………………………………………. ۲۳

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: صادرات پسته , کارآفرینی پسته ,
:: بازدید از این مطلب : 311
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

توضیح پروژه:

 در این قسمت اقدامات اولیه تا اقدامات آخر شرح داده می شود که شما بیشتر با این حرفه آشنا  شود برای ساده تر شدن مطالب به صورت مرحله ای تقسیم می کنیم که به صورت زیر است :

۱٫تهیه یک باب مغازه برای کار (یا به صورت رهن و یا خرید )

۲٫انجام دادن اقدامات بهداشتی در این مغازه از جمله کف پوش سنگ و کاشی بودن دایوارها تا سقف.

۳٫خرید وسایل و تجهیزات سرد کننده از جمله یخچال و فریزر و کولر و…..

۴٫خرید کلی اجناس از جمله مواد شوینده ، بهداشتی و خوراکی و …

۵٫تبلیغات و بازاریابی

و در آخر بر آورد نیروی انسانی از جمله موارد این کار می باشد .

امکان سنجی :

(شرایط فرهنگی ، جغرافیایی ، نیاز سنجی )

   در فرهنگ و جامعه ما یکی از حرفه های اشتغال به کار و درآمدزا می باشد که با اشتغال در این حرفه شاید نیمی از مشکل مردم و احتیاجات آنها را رفع می کنند و از نظر وجهه جغرافیایی زیر مجموعه ای از تجارت مواد غذایی ، بهداشتی و خشکبار می باشد و از نظر نیاز سنجی نیز نیاز مبرم مردم به این شغل آن را یک نیاز ضروری کرده به صورتی که در جامعه نقش مهمی ایفا می کند.

فهرست مطالب

 مقدمه     …………………………………………………. ۱

 توضیح پروزه  ……………………………………………… ۲

 امکان سنجی ……………………………………………. ۳

 اخذ مجوز و مسائل قانونی………………………………. ۳

 برآورد تجهیزات و هزینه آن ……………………………… ۵

 برآورد مواد مصرفی و هزینه آن………………………….. ۶

 انتخاب محل تاسیس…………………………………….. ۸

 برآورد نیروی انسانی…………………………………….. ۸

 نحوه تامین سرمایه ……………………………………… ۹

 نحوه و ملاکهای گسترش نیروی انسانی……………… ۹

 محاسبات مالی ………………………………………….. ۱۱

 کروکی تجهیزات………………………………………….. ۱۲

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: فروشگاه مواد غذایی , کارآفرینی مواد غذایی , کارآفرینی فروشگاه ,
:: بازدید از این مطلب : 403
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 24 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

مقدمه

همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم.

خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان ، ارزانی قیمت، سالم بودن آن و… دارای مشتری است. جامعه امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع این کالا می باشد.

امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعة ایران عرضه کرده باشیم.

 

مشخصه های طرح :

عنوان محصولات تولیدی : کیک اسفنجی و کلوچه

ظرفیت تولید : ۲۴۰ تن در سال                            تعداد روز کاری : ۲۷۰ روز

تعداد شیفت ۲ نوبت در هر روز و هر شیفت ۸ ساعت کاری

تهیه سرمایه شرکت :

با توجه ریز هزینه ها، تجهیزات، ساختمان و زمین و … که به شرح زیر برآورد گردیده است. سرمایه ای معادل ۴٫۰۶۵٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال جهت راه اندازی خط تولید لازم می باشد.

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی تهیه کیک , کیک اسفنجی , کارآفرینی کلوچه ,
:: بازدید از این مطلب : 321
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

مقدمه

قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین ۰۰۰/۴۵ نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط  اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).

 سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت ۱۵ روزه در نظر گرفته ایم).

فهرست مطالب

فصل اول

۱-۱ خواسته های پروژه                                                                ۲

۱-۲ موقعیت سردخانه                                                                   ۲

۱-۳ فرضیات                                                                               ۳

۱-۴ تنوع محصولات                                                                      ۴

۱-۵ پالت ها                                                                                ۵

۱-۶ صفحات عایق ها                                                                              ۶

۱-۷ محاسبه ضریب حرارتی  (u)                                                     ۷

فصل دوم : محاسبه بار برودتی اتاقها

۲-۱ نمونه محاسبه اتاق سیب                                                          ۷

۲-۱-۱ بار حرارتی انتقالی                                                              ۸

۲-۱-۲ بار حرارتی نفوذ هوا                                                           ۸

۲-۱-۳ بار حرارتی محصول                                                           ۸

۲-۱-۴ بار تنفسی                                                                         ۹

۲-۱-۵ بار حرارتی افراد                                                                ۹

۲-۱-۶ بار روشنایی                                                                      ۹

۲-۱-۷ بار موتورهای برقی                                                             ۹

۲-۱-۸ تعیین اوپراتور                                                                             ۹

۲-۱-۹ بار حراتی پیش سرد کن                                                       ۹

۳-۱-۱۰ مدل اوپراتور                                                                             ۱۰

۲-۱-۱۱ بار حرارتی راهروها                                                                   ۱۰

۲-۱-۱۲ ظرفیت سرمایی جدید                                                         ۱۱

۲-۲ محاسبه بار حرارتی اتاق نگهداری گوشت گاو                               ۱۱

۲-۲-۱ بار حرارتی ناشی از تعویض هوا                                            ۱۲

۲-۲-۲ ظرفیت سرمایی جدید با احتساب فن ها                                    ۱۲

۲-۲-۳ بار حراتی محصول                                                             ۱۲

۲-۲-۴ بار نفوذ هوا                                                                      ۱۳

۲-۲-۵ مدل اوپراتور                                                                     ۱۳

۲-۲-۶ ظرفیت سرمایی جدید                                                                    ۱۳

۲-۳ نمونه محاسبه و بی اوپراتور                                                     ۱۳

۲-۴ خواص نقاط                                                                          ۱۴

۲-۵ حجم کنترل فلاش تانک                                                            ۱۴

۲-۶ انتخاب اوپراتور                                                                     ۱۵

۲-۷ ظرفیت سرمایی جدید                                                              ۱۶

جداول محاسباتی برای تمام اتاق ها

اتاق گوشت گاو                                                                            ۱۷

اتاق گوشت گوسفند                                                                       ۱۸

اتاق نگهداری سبزی                                                                      ۱۹

اتاق نگهداری هلو                                                                          ۲۰

اتاق نگهداری سیب                                                                        ۲۱

اتاق نگهداری خیار                                                                        ۲۲

اتاق نگهداری پرتقال                                                                      ۱/۲۲

انجماد سریع گاو                                                                          ۲۳

انجماد سریع مرغ                                                                          ۲۴

انجماد سریع گوسفند                                                                     ۲۵

نگهداری پیش سرد کن                                                                   ۲۶

فصل سوم : نقشه ها ؛ پالت ها ؛ پلان اتاق ها ؛ نمودار P-H و …

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی طراحی سردخانه , کارآفرینی سردخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

مقدمه

قرار است سردخانه ای در شهر طبس برای تأمین ۰۰۰/۴۵ نفر ساخته شود. در این سردخانه گوشت گاو و گوسفند و مرغ از اول تیرماه تا آخر شهریور ماه توسط  اهالی کشتار شده و وارد سردخانه می شود و پس از ۲۴ ساعت نگهداری برای مصرف روز بعد به بازار عرضه می شود. گوشت های ذخیره شده تا اول دیماه نگهداری و از اول دیماه تا آخر اسفند به ترتیب به طور مساوی هر روز به بازار عرضه می شوند (فرض بر آنستکه در این سه ماه کشتار وجود ندارد).

 سیب و هلو برای مصرف یک ماه جمعیت در اواخر مرداد ماه وارد سردخانه می شود (که برای بالا نرفتن از سردخانه به برش این محصول را بصورت ۱۵ روزه در نظر گرفته ایم).

فهرست مطالب

فصل اول

۱-۱ خواسته های پروژه                                                                ۲

۱-۲ موقعیت سردخانه                                                                   ۲

۱-۳ فرضیات                                                                               ۳

۱-۴ تنوع محصولات                                                                      ۴

۱-۵ پالت ها                                                                                ۵

۱-۶ صفحات عایق ها                                                                              ۶

۱-۷ محاسبه ضریب حرارتی  (u)                                                     ۷

فصل دوم : محاسبه بار برودتی اتاقها

۲-۱ نمونه محاسبه اتاق سیب                                                          ۷

۲-۱-۱ بار حرارتی انتقالی                                                              ۸

۲-۱-۲ بار حرارتی نفوذ هوا                                                           ۸

۲-۱-۳ بار حرارتی محصول                                                           ۸

۲-۱-۴ بار تنفسی                                                                         ۹

۲-۱-۵ بار حرارتی افراد                                                                ۹

۲-۱-۶ بار روشنایی                                                                      ۹

۲-۱-۷ بار موتورهای برقی                                                             ۹

۲-۱-۸ تعیین اوپراتور                                                                             ۹

۲-۱-۹ بار حراتی پیش سرد کن                                                       ۹

۳-۱-۱۰ مدل اوپراتور                                                                             ۱۰

۲-۱-۱۱ بار حرارتی راهروها                                                                   ۱۰

۲-۱-۱۲ ظرفیت سرمایی جدید                                                         ۱۱

۲-۲ محاسبه بار حرارتی اتاق نگهداری گوشت گاو                               ۱۱

۲-۲-۱ بار حرارتی ناشی از تعویض هوا                                            ۱۲

۲-۲-۲ ظرفیت سرمایی جدید با احتساب فن ها                                    ۱۲

۲-۲-۳ بار حراتی محصول                                                             ۱۲

۲-۲-۴ بار نفوذ هوا                                                                      ۱۳

۲-۲-۵ مدل اوپراتور                                                                     ۱۳

۲-۲-۶ ظرفیت سرمایی جدید                                                                    ۱۳

۲-۳ نمونه محاسبه و بی اوپراتور                                                     ۱۳

۲-۴ خواص نقاط                                                                          ۱۴

۲-۵ حجم کنترل فلاش تانک                                                            ۱۴

۲-۶ انتخاب اوپراتور                                                                     ۱۵

۲-۷ ظرفیت سرمایی جدید                                                              ۱۶

جداول محاسباتی برای تمام اتاق ها

اتاق گوشت گاو                                                                            ۱۷

اتاق گوشت گوسفند                                                                       ۱۸

اتاق نگهداری سبزی                                                                      ۱۹

اتاق نگهداری هلو                                                                          ۲۰

اتاق نگهداری سیب                                                                        ۲۱

اتاق نگهداری خیار                                                                        ۲۲

اتاق نگهداری پرتقال                                                                      ۱/۲۲

انجماد سریع گاو                                                                          ۲۳

انجماد سریع مرغ                                                                          ۲۴

انجماد سریع گوسفند                                                                     ۲۵

نگهداری پیش سرد کن                                                                   ۲۶

فصل سوم : نقشه ها ؛ پالت ها ؛ پلان اتاق ها ؛ نمودار P-H و …

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآفرینی طراحی سردخانه , کارآفرینی سردخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 397
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 خرداد 1393 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سجاد

مقدمه :

کارخانه تولید تابلوهای برق قدرت یکی از مهمترین تخصص های رشته برق قدرت است که تمامی کارخانه ها،مراکز صنعتی وتجاری وحتی منازل مسکونی و …. باید دارای تابلوهای فرمان وقدرت برای راه اندازی مدارات الکتریکی باشد. در بخش منازل مسکونی عموما از تابلوهای مدار فرمان نسبت به مدار قدرت استفاده می کنند ولی در بخش مراکز صنعتی وتجاری وکارخانجات هم از تابلوهای فرمان و هم از تابلوهای قدرت استفاده می شود که این تابلو ها یکی از نیازهای همه مراکز ذکر شده به شمار می رود.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                             صفحه

مقدمه…………………………………………………………………………………………………… ۱

خلاصه طرح…………………………………………………………………………………………. ۲

مراحل ساخت تابلوی برق در کارخانه…………………………………………………………. ۳

۱-شرایط فنی………………………………………………………………………………………… ۳

استانداردهای و مراجع……………………………………………………………………………… ۳

طراحی و تهیه نقشه های اجرائی………………………………………………………………… ۳

ساختمان عمومی تابلوها…………………………………………………………………………… ۶

رنگ آمیزی…………………………………………………………………………………………… ۷

مونتاژ لوازم و تجهیزات الکتریکی……………………………………………………………….. ۸

شینه کشی و سیم کشی…………………………………………………………………………….. ۹

بازرسی و کنترل کیفیت……………………………………………………………………………. ۱۰

زمان تحویل………………………………………………………………………………………….. ۱۳

گارانتی………………………………………………………………………………………………… ۱۳

جدول هزینه های ثابت طرح……………………………………………………………………… ۱۳

۲-۱-زمین محل احداث طرح……………………………………………………………………. ۱۳

۲-۲-محوطه سازی ساختمان و کارگاه…………………………………………………………. ۱۳

۳-۲- تأسیسات اداری……………………………………………………………………………… ۱۵

۴-۲- جدول وسایط نقلیه اداری…………………………………………………………………. ۱۶

۵-۲- ماشین آلات کارگاهی………………………………………………………………………. ۱۶

۶-۲- تجهیزات اداری و کارگاهی………………………………………………………………. ۱۷

۸-۲- هزینه های قبل از بهره برداری…………………………………………………………… ۱۸

فصل سوم

جدول هزینه های جاری طرح……………………………………………………………………. ۱۸

۱-۳- جدول هزینه های سوخت و انرژی……………………………………………………… ۱۹

۲-۳- تعمیرات و نگهداری ماشین آلات……………………………………………………….. ۱۹

۳-۳- جدول هزینه های قطعات اولیه و بسته بندی…………………………………………. ۲۰

۴-۳- جدول حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی…………………………………………… ۲۱

۵-۳- جدول حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی………………………………………………… ۲۲

هزینه های ثابت و متغیر تولید……………………………………………………………………. ۲۳

جدول سرمایه در گردش………………………………………………………………………….. ۲۳

چدول سرمایه گذاری………………………………………………………………………………. ۲۴

محاسبه سود ویژه……………………………………………………………………………………. ۲۶

روش تبلیغات……………………………………………………………………………………….. ۲۸

 

دانلود فایل



:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: تابلوهای برق , کارآفرینی تابلوهای برق , کارآفرینی کارخانه تولید , کارآفرینی تولید ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 خرداد 1393 | نظرات ()