دانلود کارآموزی حسابداری در شرکت غذایی پیچک
نوشته شده توسط : سجاد

مشخصات تولیدی شرکت:

تولیدات شرکت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشکیل می دهد که در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیک عرضه می گردد. این محصولات در حال حاضر شامل کنسرو (ماهی تن، خورشت قرمه سبزی، خورشت قیمه سیب زمینی، لوبیا چیتی با گوشت و سس، لوبیا سبز و نخود فرنگی) کمپوت، خیارشور، سس مایونز و انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد که به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.

اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش کافی، از عوامل مهمی است که در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.

عملیات تولیدی در پنج کارگاه تولیدی «تن ماهی»، «کنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و کنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و کباب لوله ای» انجام می شود.

۱-۲-اصول و مبای کلی حسابها

اصول و اهداف کلی حسابها، ایجاد امکان طبقه بندی و تفکیک حسابها به منظور جمع آوری و کنترل اطلاعات و ارقام مالی و تهیه و ارائه گزارشات و اعمال کنترلهای داخلی می باشد. حسابهای شرکت با خصوصیات سادگی، سهولت و انعطاف پذیری طراحی خواهند سد به نحوی که بتوان علاوه بر محاسبات مربوط به تعیین قیمت تمام شده محصولات در مقاطع ضروری، قابلیت کنترل بر مواد مصرفی و هزینه ها و مغایرت مربوطه را امکانپذیر ساخت.

 

۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی

حسابهای دارائیهای ثابت شرکت بر اساس نوع و یا داویر استفاده کننده تنظیم شده است. بر همین اساس وسائط نقلیه بر مبنای نوع و سایر دارائیهای ثابت بر اساس محل استقرار داویر استفاده کننده تفکیک گردیده اند. مظر به اینکه احتمال فقدان اطلاعات لازم در طبقه بندی دارایئاهای ثابت مطابق حسابهای تنظیمی در برخی از موارد وجود خواهد داشت لذا جهت هر یک از گروه دارائیها ثابت فوق که این احتمال وجود دارد یک حساب تحت عنوان «تفکیک نشده» ایجاد خواهد شد که این حساب تا هنگام تفکیک کامل آن گروه بر اساس طبقه بندی جدید مورد استفاده واقع میگردد.

از آنجائیکه سیاست کلی و متداول شرکت وصول مبلغ فروش قبل از صدور صورتحساب و تحویل کالا و نتیجتاً به صورت پیش دیافت میباشد، ثبت حسابداری مربوطه از طریق حساب جاری مشتریان انجام میپذیرد.

در مواردی نیز که فروش اعتباری بوده و یا وصول مبلغ فروش پس از صدور صورتحساب می باشد، ثبت حسابداری از طریق جاری مشتریان بعمل خواهد آمد. در پایان سال مالی مانده بدهکار هر یک از مشتریان به حساب بدهکاران تجاری و یا مانده بستنکاری آنها به حساب پیش دریافتها منتقل خواهد شد.

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                 صفحه

۱- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی                                                  ۱

۱-۱-تاریخچه                                                                                          ۲

۲-۱-نمودار سازمانی                                                                                 ۴

۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی                                              

۲ فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط بارشتهکارآموزی                                    ۵

۱-۲- اصول و مبانی کلی حسابها                                                                  ۶

۲-۲-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی                                                        ۶

۳-۲- کلیات تولید                                                                                    ۸

۴-۲- اصول و عوامل قیمت تمام شده                                                            ۱۰

۵-۲- عوامل قیمت تمام شده                                                                       ۱۱

۱-۵-۲-مواد اولیه و بسته بندی اصلی                                                            ۱۱

۲-۵-۲-سربار(هزینه های تولید)                                                                ۱۱

۶-۲-ضایعات تولیدی                                                                                ۱۳

۷-۲-مراکز هزینه                                                                                      ۱۴

۱-۷-۲-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی                                                               ۱۴

۲-۷-۲-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی                                                           ۱۶

۸-۲-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها                                                  ۱۷

۹-۲-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات                                                  ۱۸

۱۰-۲-اصول و مبانی کلی روشها                                                                  ۲۱

۳-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک      ۲۲

۱-۳-فعالیت مالی                                                                                     ۲۳

۱-۱-۳-دایره دریافت و پرداخت                                                                  ۲۳

۲-۱-۳-دایره صدور اسناد و دفترداری                                                           ۲۵

۲-۳-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)                                         ۲۵

۳-۳-حسابها                                                                                          ۲۶

۴-۳-روشها                                                                                            ۲۶

۵-۳-توضیح فرم سند حسابداری                                                                  ۲۷

۶-۳- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری

و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها                                             ۲۷

۷-۳-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف                                        ۲۹

۱-۷-۳-نحوه کنترل داخلی                                                                         ۳۰

۲-۷-۳-دریافتها                                                                                        ۳۰

۸-۳-خلاصه اهم رویه های حسابداری                                                           ۳۱

۱-۸-۳-موجودی مواد و کالا                                                                      ۳۱

۹-۳-نسبتهای مالی                                                                                    ۳۲

۱-۹-۳-نسبتهای نقدینگی                                                                            ۳۲

۲-۹-۳-نسبتهای سرمایه گذاری                                                                   ۳۲

۱۰-۳-عملکرد مالی شرکت                                                                        ۳۴

۱-۱۰-۳-سود و زیان                                                                                ۳۴

۲-۱۰-۳-ترازنامه                                                                                    ۳۴

۴-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات                                                              ۳۶

۱-۴-انتقادات و پیشنهادات                                                                          ۳۷

۳-۱-شرح مختصری از مکان کارآموزی

دانلود فایل





:: موضوعات مرتبط: دانشجویی , ,
:: برچسب‌ها: کارآموزی حسابداری در شرکت , کارآموزی در شرکت غذایی ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 13 تير 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: